Hamme carnaval
2008   De groepen   Winnaar 2008   Diavoorstelling  

De cavalcade is weer voorbij. Op naar volgend jaar.

Een terugblik leert dat het dit jaar ook soms traag vooruit ging, heel traag bij momenten.

(Je zal ook merken dat ik van sommige groepen meer foto's heb dan van andere, dit heeft niets te maken met mijn eventuele voorkeur, maar alles met het ter plaatse blijven trappelen van bepaalde groepen. Anderen raasden dan weer als een sneltrein voorbij...)

Toch wil ik jullie vragen om begrip te hebben voor de mensen van het Wuitenskomitee. Het is niet altijd makkelijk om snel te handelen bij onvoorziene omstandigheden.

Aan de kant lijkt alles zo simpel, maar de realiteit is soms helemaal anders. Ik denk wel dat ze trachten om ieder jaar opnieuw te zorgen dat alles zo vlot mogelijk kān verlopen.

Iets organiseren vraagt heel veel energie en tijd.

Misschien is het aan de groepen om op dat vlak eens te praten met de organisatie en zo proberen een oplossing te zoeken voor dit probleem.

Maar schieten met scherp haalt niets uit. Enkel met een goede dialoog tussen alle partijen, kan carnaval blijven wat het dient te zijn, een feest voor jong en oud!


Veel plezier met de foto's!


Ann


Tip: wacht tot de pagina compleet is geladen, pas dan kan je de foto's aanklikken. (1731 kleine foto's moeten dus geladen worden)